Mašinsko čišćenje podova - Kvalitetna i efikasna usluga

Cilj nam je zadovoljan klijent, ponovna saradnja i dalja preporuka. Fokusirani smo na kvalitetno i pedantno odrađen posao, što nas čini liderima u ovoj oblasti.

Tu smo da saslušamo Vaše zahteve, ispoštujemo Vaše vreme i postignut dogovor.

Pozovite nas za mašinsko čišćenje podova - proverite zašto smo lideri na tržištu.

CDP White-01

Centar dubinskog pranja

Mašinsko čišćenje podova

Preduzećima, pravnim i fizičkim licima pružamo usluge mašinskog čišćenja podova.

Stojimo vam na raspolaganju ako posedujete pogon, halu ili jednostavno želite da ulepšate prostor radnog mesta ili doma.

Sve vrste tvrdih podova, uključujući keramiku, itison, laminat, parket, beton i asfalt, peremo mašinskim putem. Bez obzira koji nam zadatak date, krajnji rezultat je uvek besprekorna čistoća. Možete samo biti sigurni da će vaši podovi uvek odavati vazduh lepote i prefinjenosti tako što ćete im posvetiti pravu negu i pažnju. Isto važi i za industrijske i kancelarijske podove. Uz dobro održavanje, možete izbeći habanje, kao mehanička i hemijska oštećenja.

Došli ste na savršeno mesto ako želite da vaše osoblje uvek bezbedno hoda i ostavlja dobar prvi utisak na klijente i sve ostale koji posećuju vašu lokaciju. Uvek smo na raspolaganju da vam pružimo profesionalnu procenu ukupnog stanja vaših podova i na toj proceni ćemo bazirati našu ponudu za čišćenje podova.

Ipak, bez obzira na to koliko su podovi danas loši, uz našu pomoć biće savršeni. Nesumnjivo ćete potrošiti manje novca na naše usluge nego na postavljanje novog poda.

Call centar

063 713 4102

Pozovite nas svakog dana u periodu od 08:00h do 20:00h.

Centar dubinskog pranja

Zašto je mašinsko čišćenje podova važno?

Svi koji posete vašu lokaciju primetiće koliko je čista. Bez obzira koliko je star ili nov vaš pod ili itison, pravilna nega je ključna. Lokacija vašeg preduzeća je u suštini vaša vizit karta, tako da ukoliko želite da ostavite dobar prvi utisak na svakoga ko vas poseti. 

S obzirom na to da najviše vremena provode na poslu, vaši zaposleni će vas najviše ceniti. Razmotrite njihovu bezbednost i dobrobit, a oni će vam vratiti duplo više u većoj produktivnosti i pozitivnijem raspoloženju.

Kako se prljavština i prašina uklanjaju sa vaših podova, manja je verovatnoća da će vaš dom ili kancelarija patiti od alergena i drugih zagađivača vazduha. Ovo može pomoći da vazduh u vašem domu ili kancelariji bude zdraviji i prijatniji za disanje.

Call centar

063 713 4102

Pozovite nas svakog dana u periodu od 08:00h do 20:00h.

Centar dubinskog pranja

Proces mašinskog pranja podova

Kada shvatite da čišćenje podova uključuje više od pukog metenja i brisanja različitim alatima, vreme je da kontaktirate stručno lice.

Čišćenje podova se vrši u skladu sa uslovima ugovora koji smo zaključili o učestalosti i ceni pranja.

Poboljšaćemo estetiku i čistoću vaših poslovnih i industrijskih prostora po veoma razumnoj ceni. Na cenu utiču brojne varijable, uključujući kvadraturu i stepen zaprljanosti.

Poseban akcenat stavljamo na opsežno čišćenje u oblastima sa velikim prometom. Uz naše dubinsko mašinsko čišćenje poda, uporne mrlje, prašina i prljavština će nestati.

Takođe uklanjamo masne mrlje, koje su stalna briga jer su tako tvrdoglave i tradicionalna rešenja samo služe da pogoršaju problem.

Naša druga usluga, poliranje do visokog sjaja, jedna je od naših apsolutnih favorita. Bilo koji pod će zasijati jednako sjajno kao kada ste ga prvi put postavili.

Možete povećati atraktivnost i izdržljivost pravilnim nanošenjem zaštitnih slojeva i tretiranjem područja.

Nakon dogovora, šaljemo kompletnu „flotu“ opreme u vaš dom. Naša mlada ekipa će početi sa radom u vreme koje vama odgovara, a pritom neće praviti buku i ometati proces rada.

Tretiramo sve vrste podova

Za mehaničko čišćenje podova ne koristimo standardnu formulu. Umesto toga, imamo idealan pristup za svaku vrstu poda posebno. Vešti smo i stručni kada je u pitanju tretiranje određenih vrsta podova. 

Kada je upotreba krpa i metli za čišćenje kancelarijskog prostora neefikasna, vreme je da angažujete profesionalce da održavaju vaš prostor. Koristimo najsavremeniju tehnologiju, efikasne, ekološki prihvatljive tehnike i posvećenost našim klijentima da pružimo odlične rezultate. Kao i vi, mi smo profesionalci koji svoj posao shvataju ozbiljno.

Premium kvalitet

Kako se zakazuje mašinsko čišćenje podova?

1. Pozovite nas

Pozovete naše stručnjake za mašinsko čišćenje podova i objasnite šta biste želeli od usluga.

2. Odaberite termin

Predložićemo Vam slobodne termine, na Vama je da odaberete datum i vreme koje Vama odgovara.

3. Izlazak na teren

Naši stručnjaci za mašinsko pranje podova, izaći će na teren u dogovorenom terminu  i ispuniće sve Vaše zahteve. 

Realizovanih usluga
0
Dostupnih ekipa
0
Godina iskustva
0
Cleaning,Tools,Cart,Wait,For,Cleaning.bucket,And,Set,Of,Cleaning

Ukoliko Vas interesuju naše usluge. Možete nam ostaviti podatke i naš tim će Vas kontaktirati.