Čišćenje poslovnog prostora - stručna i efikasna usluga

Cilj nam je zadovoljan klijent, ponovna saradnja i dalja preporuka. Fokusirani smo na kvalitetno i pedantno odrađen posao, što nas čini liderima u ovoj oblasti.

Tu smo da saslušamo Vaše zahteve, ispoštujemo Vaše vreme i postignut dogovor.

Pozovite nas za čišćenje poslovnog prostora - proverite zašto smo lideri na tržištu.

CDP White-01

Centar dubinskog pranja

Čišćenje poslovnog prostora

Centar dubinskog pranja je organizacija koja je specijalizovana za temeljno čišćenje poslovnih zgrada i kancelarija. 

Nudimo usluge čišćenja na svim beogradskim opštinama, uključujući i prigradska naselja.

Obim zadatka i vrsta objekata ne treba da vas brine. Čistimo radna mesta, tržne centre, privatne ordinacije, barove, itd.

Tokom radnog vremena i u periodima velikog prometa ljudi, nakuplja se mnogo prašine, prljavštine i bakterija. Ozbiljni zdravstveni problemi mogu nastati ako se prostor u kojem ljudi često borave ne čisti redovno. Ključno je izvršiti temeljno čišćenje, ne samo u velikim prostorima kao što su kancelarije, već i u manjim, manje korišćenim prostorima kao što su plakari ili skladišta.

Call centar

069 657 374

Pozovite nas svakog dana u periodu od 08:00h do 20:00h.

Centar dubinskog pranja

Temeljno čišćenja poslovnog prostora

Imate mogućnost da se vaš dom ili radno mesto čisti redovno ili samo jednom, kako želite. To treba naglasiti prilikom zakazivanja termina kako biste dobili najtačniju ponudu. Ključno je naglasiti veličinu vašeg područja kako bismo odredili koliko vremena i sredstava za čišćenje će biti potrebno. Što se tiče same procedure čišćenja, pružamo uslugu generalnog čišćenja u kojoj temeljno čistimo i dezinfikujemo svaki centimetar vašeg prostora. 

Ovo obuhvata:

Opcija prilagođenog čišćenja, u kojoj dolazimo da očistimo određeni aspekt koji želite, kao što su hodnici ili staklene površine u vašim kancelarijama, dostupna je i ako ne želite generalno čišćenje. Možete saznati o svakoj od naših specifičnih usluga čišćenja komercijalnih objekata na listi ispod.

Call centar

069 657 374

Pozovite nas svakog dana u periodu od 08:00h do 20:00h.

Centar dubinskog pranja

Šta sve obuhvataju usluge čišćenja poslovnog prostora?

Brisanje i pranje podova

Površina koja zahteva najčešće čišćenje je pod jer se svakodnevno prlja. Čistimo podove koristeći dve različite tehnike. Jedan je korišćenje industrijskih mašina za čišćenje podova ili četkica i mopova sa rastvorima za čišćenje podova. Koristićemo tu tehniku da očistimo pod po želji klijenta. Bilo da su od betona, mermera, laminata ili parketa, sve ih možemo očistiti. Da bismo sprečili oštećenje, pod čistimo i opštim preparatom i preparatom dizajniranim posebno za različite vrste podova. Hodnici, zajedničke prostorije, nivoi kancelarija i drugi prostori spadaju u ovu kategoriju.

Čišćenje i dezinfekcija toaleta

Jedan od najvažnijih aspekata čišćenja bilo kog poslovnog prostora je toalet. Zdravstveni problemi mogu nastati na poslu ako toalet nije pravilno održavan i očišćen.Zbog toga koristimo samo najbolju opremu za čišćenje. Počinjemo sa dezinfekcijom slavina, lavaboa, toaleta, pisoara i drugih predmeta. Zatim čistimo stvari kao što su sušilice za ruke, kvake na vratima i drugi metalni predmeti koji mogu da sadrže bakterije i prljavštinu. Većina prljavštine i bakterija u toaletu se zatim uklanja ribanjem poda, bilo četkama ili mašinama za pranje podova. Obezbeđujemo zalihe higijenskih potrepština za jednokratnu upotrebu kao što su sapun za ruke, kuglice za pisoar, maramice za ruke i tečnost za dezinfekciju nakon temeljnog čišćenja.

Usisavanje i pranje tepiha

Proces pranja podova uključuje čišćenje tepiha. Ako u vašem poslovnom prostoru postoje tepisi, mi ćemo ih usisati, a zatim oprati.

Nakon upotrebe profesionalne mašine za pranje i preparata za uklanjanje otpadaka, usisavanje se vrši industrijskim usisivačem Karcher.

Pranje prozora

Čisti prozori su odraz poslovanja. Čistimo sve staklene površine u vašem poslu, uključujući staklo za toalete, ukrasno staklo u hodnicima i prozore u kancelarijama. Preparat koji koristimo tokom čišćenja uklanja sve naslage, mrlje i prljavštinu sa vaših staklenih površina. Vaši prozori će nakon čišćenja biti čisti i sjajni, bez mrlja.

Čišćenje radne opreme

Tokom radnog vremena, ovi predmeti se dodiruju rukama, zbog čega brzo postaju prljavi i stvaraju masni premaz. Dok se neki od ovih uređaja, poput tastatura, lako čiste, drugi, poput laptopova, mogu biti podložni oštećenjima izazvanim tečnošću.

Postoji šansa za čišćenje tastatura i električnih uređaja ako to klijent zahteva. Očistite uređaj krpom, a ako možete, koristite rastvore za čišćenje da biste se rešili masnoće i prljavštine.

Brisanje brava

Sva vrata objekta imaju brave, a osoblje ih dodiruje po ceo dan. Oni mogu širiti razne bakterije i viruse, stoga je ključno da ih potpuno očistite.Vaše kvake čistimo krpom i rastvorom za čišćenje plastičnih ili metalnih površina.Molimo vas da nas obavestite da li imate bilo kakve jedinstvene zahteve kako bismo na najbolji način pripremili i napravili najtačniju ponudu.

Izbacivanje smeća

Smeće zaposlenih se vremenom nakuplja i ako se ne odlaže dosledno, grami mogu postati kilogrami. Može poslužiti kao mesto za razmnožavanje pacova i insekata. Može zauzeti značajnu količinu prostora ako je kancelarijsko smeće. Čistimo kante za smeće u vašem objektu nakon što ih ispraznimo i dezinfikujemo. Mi vršimo dezinfekciju jer uklanjanje smeća nije dovoljno da se otarasimo mikroorganizama.

Premium kvalitet

Kako se zakazuje čišćenje poslovnog prostora?

1. Pozovite nas

Pozovete naše stručnjake za čišćenje poslovnog prostora i objasnite šta biste želeli od usluga.

2. Odaberite termin

Predložićemo Vam slobodne termine, na Vama je da odaberete datum i vreme koje Vama odgovara.

3. Izlazak na teren

Naši stručnjaci za čišćenje poslovnog prostora, izaći će na teren u dogovorenom terminu  i ispuniće sve Vaše zahteve. 

Realizovanih usluga
0
Dostupnih ekipa
0
Godina iskustva
0
Cleaning,Tools,Cart,Wait,For,Cleaning.bucket,And,Set,Of,Cleaning

Ukoliko Vas interesuju naše usluge. Možete nam ostaviti podatke i naš tim će Vas kontaktirati.